Selecteer een pagina

Vrienden Noorderpark

 

info

 

Uitnodiging vergadering
‘Vrienden Noorderpark’

» 2 november 2022 van 20.00 tot 21.00 uur «

» Het Tolhuis «

 

 

Beste liefhebber van het Noorderpark,

Het Noorderpark is van ons allemaal en daarom kan iedereen die het Noorderpark liefheeft, zich aansluiten bij de vereniging ‘vrienden van het Noorderpark’. Sinds 2006 bestaat deze vereniging om het Noorderpark en de leefomgeving te beschermen.

Er wordt in Noord veel gebouwd, ‘het groen’ staat onder druk en we beseffen allemaal hoe fijn het is om in het park te kunnen lopen.
Ook de werkzaamheden in het middengebied, waarbij we een discussie over de wenselijkheid en besteding van de 6,1 miljoen in het kader van de radicale vergroening aan een evenemententerrein hebben gemist, is aanleiding om de ‘Vereniging Vrienden van het Noorderpark’ nieuw leven in te blazen.

Op 2 november van 20.00 tot 21.00 uur is er een ledenvergadering in het Tolhuis, waarvoor we de bestaande leden natuurlijk uitnodigen, maar waarbij zeker ook iedereen welkom is die het Noorderpark een warm hart toedraagt en lid wil worden van de vereniging.

Ledenbijdrage naar kunnen met richtbedrag van 10 euro per jaar.

Meld je per e-mail aan of via het formulier hieronder en je ontvangt link met de uitnodiging voor de vergadering, waarbij de bestaande bestuursleden Guda Oly en Ineke Grosmann de nieuwe bestuursleden Ingrid Serruys en Marieke Oomen voorstellen. Iedereen kan natuurlijk ook zichzelf als bestuurs-kandidaat aanmelden. Hierover wordt in vergadering gestemd.

We hopen op veel aanmeldingen!

Veel groeten,
Ineke Grosmann
hallo@vriendennoorderpark.nl

Ik meld me aan!

6 + 15 =

Bomenplan-agenda Noorderpark 

In november 2019 en februari 2020 is er op verzoek van de damesbende en bewonersvereniging Buiksloterdijk tweemaal een schouw gedaan van het Noorderpark

Vragen? Stel ze hier